Klussenadvies

Klussenadvies - website

Voor klussenbedrijf Klussen&Advies Edwin Sloots uit Apeldoorn is deze website ontwikkeld. Het geeft een beeld van de diensten die hij levert en uiteraard kan er ook contact gelegd worden. De website straalt een strakke en duidelijke sfeer uit waarbij de kleurstelling gekozen is uit het al van tevoren bestaande logo.

Makelaar Scheffer

Makelaar Scheffer

Voor netwerk-makelaar Scheffer uit Apeldoorn is deze website ontwikkeld. Het geeft een beeld van de diensten die hij levert, alsmede een overzicht van huizen in de verkoop en huizen die te koop staan. Uiteraard kan er ook contact gelegd worden met de makelaar en is er een nieuws (blog) omgeving.

Van Tricht Interim & Consultancy

Van Tricht Interim & Consultancy

Van Tricht Interim & Consultancy realiseert veranderingen in de financiële sector door duurzaam resultaten te leveren, klantbediening te verbeteren, en kosten te verlagen. Zo dragen zij bij aan een duurzame en stabiele financiële sector. Zodat klanten financiële zekerheid hebben en zo hun doelen kunnen realiseren, en de aandeelhouder een goed rendement krijgt.

Dat Weet Ik Van Mijzelf

Dat Weet Ik Van Mijzelf - website

De samenwerking met Marcel heb ik als zeer prettig ervaren. Door zijn actief meedenken en flexibele opstelling had ik binnen no-time een verrassend “eigen” site waar ik super trots op ben!

Buro Dorgelo

Buro Dorgelo - website

Voor het bouwen van mijn website was ik op zoek naar iemand die creatief is en kwam in contact met fotograaf Marcel Mooij. Mijn wensen vertaalt hij in het creëren van mooie ontwerpen en de samenwerking ervaar ik als zeer prettig en persoonlijk!