Holtkamp Financieel Advies

Holtkamp Fincancieel Adviies - website

Als startende ondernemer was ik op zoek naar een mooie basis voor mijn bedrijf. Het is dan wel prettig om een website te hebben die er mooi uit ziet, goed werkt en waarbij ik actief geholpen wordt bij de inrichting. Ik had al een tekstschrijfster in de arm genomen en Marcel heeft samen met haar een geweldige website neergezet! Zo … Read More

Kameleoncommunicatie

kameleon communicatie

Kameleoncommunicatie adviseert en ondersteund je graag in de communicatie met je klanten, bewoners of cliënten. Voor een korte opdracht of als interimmer voor een langere tijd bij jou op kantoor. Mijn bijdrage stopt niet bij het geven van een advies. Ik neem net zo graag de uitvoering voor mijn rekening. In opdracht van Kameleoncommunicatie heeft NieuweWebsiteOnline in samenwerking met Identifine … Read More

Klussenadvies

Klussenadvies - website

Voor klussenbedrijf Klussen&Advies Edwin Sloots uit Apeldoorn is deze website ontwikkeld. Het geeft een beeld van de diensten die hij levert en uiteraard kan er ook contact gelegd worden. De website straalt een strakke en duidelijke sfeer uit waarbij de kleurstelling gekozen is uit het al van tevoren bestaande logo.

Makelaar Scheffer

Makelaar Scheffer

Voor netwerk-makelaar Scheffer uit Apeldoorn is deze website ontwikkeld. Het geeft een beeld van de diensten die hij levert, alsmede een overzicht van huizen in de verkoop en huizen die te koop staan. Uiteraard kan er ook contact gelegd worden met de makelaar en is er een nieuws (blog) omgeving.

Dorpsraad Ugchelen

Dorpsraad Ugchelen

De dorpsraad Ugchelen behartigt de belangen voor een goede woon- en leefomgeving. De dorpsraad is het aanspreekpunt voor en intermediair naar de gemeente voor zaken Ugchelen betreffend waarbij het algemeen belang van de inwoners van hun werkgebied, d.w.z. Ugchelen behartigt wordt met als doel het minimaal in stand houden en waar mogelijk bevorderen van het woon-en leefklimaat in “ons dorp” … Read More

Van Tricht Interim & Consultancy

Van Tricht Interim & Consultancy

Van Tricht Interim & Consultancy realiseert veranderingen in de financiële sector door duurzaam resultaten te leveren, klantbediening te verbeteren, en kosten te verlagen. Zo dragen zij bij aan een duurzame en stabiele financiële sector. Zodat klanten financiële zekerheid hebben en zo hun doelen kunnen realiseren, en de aandeelhouder een goed rendement krijgt.

Dat Weet Ik Van Mijzelf

Dat Weet Ik Van Mijzelf - website

De samenwerking met Marcel heb ik als zeer prettig ervaren. Door zijn actief meedenken en flexibele opstelling had ik binnen no-time een verrassend “eigen” site waar ik super trots op ben!

Buro Dorgelo

Buro Dorgelo - website

Voor het bouwen van mijn website was ik op zoek naar iemand die creatief is en kwam in contact met fotograaf Marcel Mooij. Mijn wensen vertaalt hij in het creëren van mooie ontwerpen en de samenwerking ervaar ik als zeer prettig en persoonlijk!