Werkwijze tot het komen van uw nieuwe website


NieuweWebsiteOnline maakt websites met behulp van WordPress. Heeft u een nieuwe website nodig of wilt u uw huidige website een modernere uitstraling geven? Ik denk graag met u mee. Bekijk hieronder mijn werkwijze en mocht u geïnteresseerd zijn dan nodig ik u graag uit om eens door te praten! Op de pagina informatie kunt u uw gegevens invullen waarna ik contact met u op neem.


 • Informatie / offerte

  Voordat u een website bestelt wilt u waarschijnlijk eerst meer informatie ontvangen. In het overzicht met pakketten staan de functies die standaard geleverd worden, maar wat als u meer wilt? Vul uw vragen / wensen in op het informatieformulier en u krijgt een offerte op maat.

 • Bestellen

  De volgende stap is het invullen van het bestelformulier. Hierop kunt u de algemene gegevens over de wensen met betrekking tot de website kwijt. Denk hierbij aan de gewenste domeinnaam, stijl en onderwerp van de site. Vul zoveel mogelijk de gevraagde gegevens in, dit versneld het totale proces.

 • Afspraak

  Na uw bestelling zal ik met u een afspraak plannen. In overleg spreken we een geschikte locatie af. Belangrijk vind ik om tijdens dit contact niet alleen de wensen van de website te bespreken maar ook elkaar te ontmoeten. Op basis van deze afspraak stuur ik u een voorstel.

 • Ontwerp

  Gaat u akkoord met het voorstel dan maak ik een opdrachtbevestiging en stuur ik u een overeenkomst. Hierna ga ik met alle verzamelde informatie aan de slag en maak een voorstel voor een aantal WordPress layouts. Ook maak ik een ontwerp op papier met de plaatsing van objecten en mogelijkheden van de site.

 • Eerste voorbeeld

  Na goedkeuring van het ontwerp maak ik een eerste voorbeeld in een tijdelijke omgeving op internet. Op basis van dit voorbeeld kunt u nog wijzigingen doorgeven welke in de definitieve versie van de website komen.

 • Aanpassingen

  De wijzigingen uit het eerste voorbeeld worden doorgevoerd in de uiteindelijke website en (nog steeds) in de tijdelijke omgeving ter goedkeuring aangeboden.

 • Definitieve website

  Bent u tevreden met de website? Dan wordt deze verhuist naar de definitieve domeinnaam en is uw nieuwe website online!

 • Onderhoud

  Wanneer uw website goedgekeurd is en online staat begint het onderhoudscontract. U hoeft zich nu alleen nog bezig te houden met uw bedrijf, de technische kant van de website wordt geregeld.

 • Factuur

  Na de ondertekening van de opdrachtbevestiging ontvangt u een verzoek tot een doorlopende incasso voor het onderhoudscontract. Dit contract gaat in vanaf de maand na de ondertekening. De factuur voor de eenmalige kosten krijgt u na oplevering van uw website.